Inschrijving leden

Inschrijvingen gebeuren enkel via het online inschrijvingsformulier.

Bestaande leden kunnen hier inloggen om zich te verzekeren van een plaatsje tussen 1 en 15 september als ze willen inschrijven voor het winterseizoen en tussen 1 en 15 maart als ze willen inschrijven voor het zomerseizoen. 

Meld je aan met je account, zodat je de inschrijvingspagina te zien krijgt.

Na de 15e worden niet ingenomen plaatsen aan nieuwe leden toegewezen. 

Voor nieuwe leden wordt het inschrijvingsformulier hier openbaar gezet vanaf 21 september / 21 maart (9u) indien er plaatjes vrijkomen. We werken dan volgens datum en tijdstip van inschrijving om plaatsen toe te wijzen.

 

Inloggen

Gebruik bij het aanmaken van een account zeker de naam van de renner, zodat we je kunnen herkennen.  Wij moeten je account na registratie nog handmatig verifiëren op basis van de naam van de renner. Pas nadat wij deze geverifieerd hebben (max.2 dagen), krijg je toegang tot de nodige info op deze pagina.
Per gezin hoef je trouwens maar één account aan te maken. 

Maak enkel een gebruikersnaam aan als je die nog niet hebt.
Heb je ooit wel al eentje aangemaakt, maar ben je zowel gebruikersnaam en paswoord vergeten; klik dan hiernaast eerst op "gebruikersnaam vergeten". Volg daarna de aanwijzingen verder op.

Ben je enkel je paswoord vergeten, klik dan meteen op "Wachtwoord vergeten" en volg daarna de aanwijzingen op.

 

Inlogmenu

Gebruik bij het aanmaken van een account de naam van de renner. Bij een eerste registratie, zal je pas echt toegang krijgen van zodra wij je account handmatig hebben goedgekeurd. (geef ons even de tijd... )