Coronvavirus

Aanwezigheid op de 2 trainingen (don 21 en 28 mei) voor de opstart na Corona bevestigen aub!! Aanwezigheidsformulier

 

Eindelijk goed nieuws! Je vernam het waarschijnlijk al, maar sportclubs die activiteiten in open lucht organiseren, kunnen hun activiteiten terug hervatten, hoera. Daarbij zullen we uiteraard rekening houden met de richtlijnen die werden opgesteld (social distance van 1,5 meter, max. 20 sporters en een trainer aanwezig) 

De veiligheid van onze renners staan voorop, dus we zullen een aantal maatregelen moeten treffen om dit te realiseren.  

Zo gaan we waarschijnlijk een aantal vaste tradities en gewoontes in vraag stellen en ons gedrag aanpassen. Alle maatregelen die we nemen, hebben steeds als hoofddoel het risico op besmetting uit te sluiten of toch zo klein mogelijk te houden.

De kans op succes verhoogt sterk als iedereen (renner, maar zeker ook ouders) solidair is, zijn of haar verantwoordelijkheid opneemt en de onderstaande richtlijnen correct en consequent opvolgt.

De opstart gebeurt in 2 fases met de eerste twee weken telkens de helft van de groepen, zodat de groepen alvast beheersbaar blijven. Nadien kunnen we dit evalueren en eventueel dingen bijsturen of aanpassen waar nodig. Na deze twee proeftrainingen en de evaluatie daarvan communiceren we over het verdere verloop van het zomerseizoen.

Zieke en snotterende renners willen we vragen om niet deel te nemen aan de trainingen. Was je handen grondig voor je de training start en neem je eigen bevoorrading mee.

  • - Donderdag 21 mei (17u15): groepen oranje 2, rood en zwart

- Donderdag 28 mei (17u15): groepen groen, blauw en oranje 1

Aanwezigheid bevestigen is verplicht tegen ten laatste dinsdag voor de training 24u via dit formulier. Mogen we vragen dit correct op te volgen.

  • Alle leden van de desbetreffende groepen zijn uiteraard welkom, maar wie zich niet op voorhand inschrijft, kunnen we niet gegarandeerd toelaten tot deze training.
    Dit om de eenvoudige reden dat we enkel zo de grootte van de groepen kunnen inschatten en de nodige trainers kunnen voorzien om de veiligheid te bewaken.